Blog#2 – En nu aan de gang

Ja ja, vanaf 1 oktober ben ik dus officieel aan de slag met mijn bedrijf VA Adminicole. Eerste weken wat dingen geregeld, zoals iemand die mijn logo maakt, mijn website, boekhoud programma, inschrijven bij de KvK etc. In de 2e week een gesprek met een potentiƫle klant gehad en daar ben ik zeer positief weg gegaan. Niet direct een opdracht, maar daar ligt wel werk voor de nabije toekomst.

Gisteren mijn eerste netwerk actie gedaan, ik ben namelijk naar de Open Coffee in Wijchen geweest. In eerste instantie was ik best een beetje zenuwachtig, maar was nergens voor nodig achteraf gezien. Wat een goede sfeer en ook al een leuk contact opgedaan. Ben met een super goed gevoel weg gegaan en ben echt wel trots op mezelf dat ik deze stap heb gezet.

Vanavond is er nog een netwerkbijeenkomst waar ik me ook voor ingeschreven heb. Hoop dat ik daar net zo’n positief gevoel aan overhoud.

Mijn logo is bijna klaar en dan ga ik verder aan de slag met mijn website en ga ik een linked-in en facebook profiel aanmaken, zodat ik dan eindelijk echt aan de buitenwereld laat weten dat ik gestart ben. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.