Gezicht achter VA Adminicole

 

Virtual Assistant "VA Adminicole"

Nicole van Mourik

 

Ik ben Nicole van Mourik, geboren op 10 mei 1982 in Ede. Tot mijn 9e ben ik opgegroeid in Renswoude en vanaf mijn 9e in Lochem. In Lochem heb ik de HAVO afgerond aan het Staring College en daarna ben ik International Business and Languages gaan studeren aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij de International Chamber of Commerce in Parijs. Een erg leuke en leerzame periode.

Na het afronden van mijn studie eind februari 2005 ben ik meteen gaan werken. Ik ben bij verschillende werkgevers in dienst geweest en heb voornamelijk administratieve functies bekleed.

Eind 2011 ben ik helaas in een burn-out terecht gekomen. Een erg vervelende, maar zeer leerzame periode. Op dat moment had ik al het idee dat ik graag iets voor mezelf zou willen beginnen, maar de vraag “Maar waarin dan?” heeft me op dat moment weerhouden van het nemen van die stap.

In april 2018 heb ik met mijn toenmalige werkgever afgesproken dat we afscheid van elkaar gingen nemen. Toen deze kogel door de kerk was, ben ik meteen op zoek gegaan naar leuke vacatures. Toevallig kwam ik een post of Facebook tegen over de functie “Virtual Assistant” en hier was ik meteen super enthousiast over. Op deze manier komt mijn droom om een eigen bedrijf te starten uit en ga ik iets doen waar ik echt goed in ben en wat ik ook nog eens erg leuk vind om te doen.

Samen met mijn vriend Raymond woon ik in Nijmegen en hebben we 2 lieve zoons, Jesse van 5,5 en Roan van 4 jaar, die de nodige tijd en energie vragen. Als eigen baas kan ik mijn eigen werktijden bepalen en daardoor meer balans tussen werk en privé creëren. Win – win – win situatie dus.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.