Referenties

Referentie – Coen de Beer – Senior Project Manager at Royal Smit Transformers B.V.

7 november 2018

“Zo’n fijne collega als Nicole tref je niet vaak. Ze is numeriek heel erg sterk en archiveert zeer overzichtelijk en punctueel. Ik was daarom erg blij dat Nicole mij assisteerde bij de financiën van ingewikkelde projecten. Als collega is Nicole altijd erg behulpzaam, waarbij haar creativiteit, structuur en haar eerlijkheid altijd een welkome bijdrage zijn. Ik baal dat ze bij ons is vertrokken en benijd al haar toekomstige collega’s.

 

Referentie – Wim Erinkveld – Service specialist en Senior Project Manager (gepensioneerd) at  Smit Transformer Service

7 november 2018

“In de periode 2011 tot mijn pensionering eind 2015 heb ik Nicole van zeer nabij leren kennen. Ik werkte ruim 40 jaar voor onze gezamenlijke werkgever, zij nog maar relatief kort. Het viel me onmiddellijk op hoe snel en adequaat zij zich wist te verdiepen in de vaak complexe materie en zich deze helemaal eigen maakte.

De oneliner ‘orde scheppen in chaos’ is haar op het lijf geschreven. Het ordenen van manuals, een verplichting ter afsluiting van vaak miljoenen kostende projecten is slechts een tastbaar voorbeeld. Het was een onoverzichtelijke materie die het bedrijf al bijna een eeuw als een blok aan het been hing. Vele ordners met documenten, tekeningen met de juiste index, beproevingsprotocollen, dit alles in de juiste taal werden door Nicole en haar assistent overzichtelijk gedigitaliseerd samengevoegd op één DVD. Een kleine stap voor de mensheid, voor haar werkgever een enorme én kostenbesparende vooruitgang!

De ervaring die ze vervolgens opdeed bij het leiding geven aan het interne offertebureau heeft haar analytisch vermogen en inzicht in planning, kosten en risico alleen maar verhoogd.

De stap die ze maakte als zelfstandige ondernemer verbaasde me niet, het was een logisch gevolg.

Voor mij is het als pensionado niet van toepassing, maar ik zou mijn hele administratie onvoorwaardelijk en met het grootste vertrouwen aan haar overdragen. En dat niet alleen vanwege haar open en vrolijke karakter die het samenwerken met Nicole zeer aangenaam maken.

 

Wim Erinkveld”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.